Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2007. április 29. 0 hozzászólás
 

Tegnap a Counter-Strike.hu és |nfeRnus közös együttmûködése jóvoltából egy újabb Source-os interjú látta meg a monitor olvasók felöli fényes oldalát. Az alany ezúttal a haptákba vágott malacfarok

newspic
Tegnap a Counter-Strike.hu és |nfeRnus közös együttmûködése jóvoltából egy újabb Source-os interjú látta meg a monitor olvasók felöli fényes oldalát. Az alany ezúttal a haptákba vágott malacfarok védett tulajdonosa, az [OBi] gátvédere azaz PIGSTICK vagy ha jobban hangzik SürdõGallyÚr. Kedvcsinálóként álljon itt egy rövid részlet, ha pedig készen álltok a malackodásra irány az interjú!

Mi volt az oka, hogy a Source irányába indultatok meg, nem pedig a (látszólag) biztos alapokon nyugvó, támogatott 1.6 felé?

[OBi]PIGSTICK: Amikor úgy döntöttünk, hogy esetleg komolyabban szeretnénk játszani, akkor éppen dübörgött az 1.6, és topnál toppabb csapatok éltek, léteztek, pörögtek. Valjuk be, igen nehéz lett volna bármit is letenni az asztalra egy érett játéknál, Döntöttünk a css mellett, mert könnyebbnek látszott "feltörni" egy új közösségben.

Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


Üdv a CSHU hasábjain Pigstick! Hogy érzed magad eme fárasztó tavaszi napon?

[OBi]PIGSTICK: Üdv Neked, és persze az olvasóknak is! Hát egész tûrhetõen, mert lassan a lakásfelújítás végére érkezem. Meglepett, hogy a "CSHU hasábjaira" invitáltál, köszönöm a lehetõséget! :)


Ezt örömmel hallom, nos, bemutatkoznál nekünk pár szóban?


[OBi]PIGSTICK: Természetesen :)! Szakács "PIGSTICK" István a becsületes nevem, 20 esztendõs vagyok. Családommal élek, van 1 accountom, valamint jelen esetben 1 barátnõm. :)


Remek! De nem úszod meg, félre kell tegyük a idilli képeket, és az account szó felé kell kacsintgatnunk! Mesélj egy kicsit az OBIról, honnan indultatok, merre tartotok?

[OBi]PIGSTICK: Huhh.. A csapat magja éppen most játszik 2éve együtt. (Beny,Ricchi,én). Anno még 1.6ban NoLF néven LOW-ultunk. Akkor még csak néha-néha játszogattunk poén szinten. Source-ra (ne kövezzetek 1.6osok :) !) 2005aug-ban tértünk át. Eleinte vergõdtünk pár hónapot, szerver, szponzor, motiváció, hiányában, majd lassan-lassan megoldódni látszódtak a problémák. Novembertõl "hivatalosan" is az OBiNet source squadja lettünk, azon okból kifolyólag, hogy több sikeres ligát szerveztünk, és ezzel elnyertük az OBi bizalmát.
Teltek-múltak a hónapok, majd 2006májusában BugBeaR-el ültem össze, hogy komolyabb csapatot építsünk, majd fél év után, novemberben megalakult a végleges LU, a keretrendszer és a menetterv. Ezt a részt nevezném a "honnan indultatok"-nak :). Az hogy merre tartunk, arról nehezebb beszélni egy picit. Jelenleg olyan lehetõségeink vannak, amivel esetlegesen kiugorhatnánk a magyarországi "Top-átlag"ból. Többet sajnos nem mondhatok, meg persze, ha többet mondanék egybõl megtámadnának a vetélytársak!


Mi volt az oka, hogy a Source irányába indultatok meg, nem pedig a (látszólag) biztos alapokon nyugvó, támogatott 1.6 felé?

[OBi]PIGSTICK: Amikor úgy döntöttünk, hogy esetleg komolyabban szeretnénk játszani, akkor éppen dübörgött az 1.6, és topnál toppabb csapatok éltek, léteztek, pörögtek. Valjuk be, igen nehéz lett volna bármit is letenni az asztalra egy érett játéknál, Döntöttünk a css mellett, mert könnyebbnek látszott "feltörni" egy új közösségben.


Kulcsszavak: 1.6, Source, Promod, mitgondolsz, hogy fog alakulni ez a különös "versengés"? Csak egy gyõzhet, vagy elférnek egymás mellett is?

[OBi]PIGSTICK: Véleményem szerint itt jelenleg 2 "kulcsszó" van, ami az 1.6, és a css. Promodot igazából kihúznám a sorból. Nem hiszem hogy egy olyan játék, MOD, nevezd aminek szeretnéd, meg tudna élni megfelelõ anyagi támogatottság nélkül. Nem ma került napvilágra a hír, hogy láthatáron van egy CSP nevû mod. Azóta csak képek, hírek, fel-felbukkanó "map-ok". Vagyis szintén csak képek, engine sehol. Elég gyerekcipõ feeling. Ez hangsúlyozom saját vélemény.
Az hogy most 1.6, avagy source... fél éve azt mondtam volna, hogy az 1.6 megmarad, mint egyedüli uralkodó. Most azt mondom, hogy a css-nak is van keresnivalója a trónon. Választani nem tudnék, de szemmellátható, hogy jönnek Source-ban is a nagyobbnál nagyobb összdíjazású versenyek. Közelébe nem ér az 1.6nak, de törtet felfelé. Ehhez a kérdéshez még legalább 1 év kell, de a végleges válaszom: "elférnek egymás mellett is" ;)


Magabiztosnak tûnõ válaszod látva megkérdezem: Mit gondolsz, mikor szabadul ki saját börtönébõl a Source, és hódítja meg a szponzorok, versenyigazgatók szívét?

[OBi]PIGSTICK: Hát itt nálam sokkal okosabb emberek ilyeneket emlegetnek, hogy WCG,WSVG meg ESWC.... Megint csak vélemény, de én a nagyobb csapatoktól várom a kérdés eldöntését. Ahogy átállnak,( ha lesz miért ) illetve, ahogy közeledik a css a profizmus felé, úgy beszélhetünk majd "kiszabadulásról". A nagyobb versenyeken, pedig ha css lesz, az nem a source kiszabadulása, hanem az 1.6 meggyilkolása lenne.


Végezetül mesélj nekünk egy kicsit a magyar source scene pillanatnyi állapotáról, és véleményed szerinti jövõjérõl!

[OBi]PIGSTICK: "... s flémtenger felette..." Jelen állásban a nagyközönség szerint 1 csapat van, ami az ancients. Ez így a scene alapja, mást nem ismernek, nem is akarnak, meg sem próbálják. Úgy látom, hogy vannak fel-feltörekvõ csapatok, csak jó magyar szokás szerint mindenkinek a saját érdeke a fontosabb, mint a csapaté. Talán ezért itthon tényleg iszonyatosan gyerekcipõben jár ez a játék. Nézd csak azt, hogy nagyjából 1 kezemen meg tudom számolni hány magyar csapat fejez be 1 online ligát. Feloszlanak, meghalnak, kifúrják egymást. Rengeteg tehetséges játékos van, és ha a jövõben valaki mögéjük áll, vagy esetleg önerõbõl, de összefognak, ennél is eredményesebb lehet a magyar css, hiszen semmi sem elérhetetlen!


Köszönöm kimerítõ válaszaid, utolsó szó jogán...?

[OBi]PIGSTICK: Utolsó szó jogán.... Imádom az 1.6osokat is, lenyûgözõ hangulat tud lenni lanokon, ezt mint pgcc admin mondom. Teljesen más scene mint a source, és ezen interjú után kérem a köveket otthon hagyni szíveskedjenek. Köszönöm Nektek! Továbbá a szponzorainknak; OBinet.hu, MasterPC.hu, RedTower,hu, PGCC.hu. Köszpuszbyekthx

Sok sikert Nektek, szia!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5463
 
2392
 
 
 
kép 158
 
1712
 
 
kép 4124
 
1493
 
 
 
kép 3792
 
1464
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu